genoemde prijzen zijn exclusief btw

Investering 

Waarom heb je dit nodig?

Het opbouwen van een sterk merk kost tijd en vraagt om consistentie. Het gaat niet alleen om het ontwerpen van een mooi logo en het hebben van een goede website. Het gaat om het ontwikkelen van een unieke merkidentiteit, het creëren van een emotionele connectie met je klanten, het consistent communiceren van je merkverhaal en het leveren van kwaliteit en service die aansluiten bij jouw merkwaarden. 

Als je het doet. Doe het dan goed. Dit programma is geschikt voor wie durft te investeren in ambitie en groei. Voor wie begrijpt dat kwaliteit, expertise en beleving een prioriteit moet zijn.


Wat brengt deze
 investering mij?

Zes maanden lang gaan we intensief aan de slag om te bouwen aan een herkenbaar, aantrekkelijk en gastvrij merk. Met als resultaat een hoogwaardig, consistent imago waar alles klopt. Dat ervaar jij, dat ervaart je personeel en dat ervaren je klanten.

Zo ben jij straks dé ultieme inspiratie voor andere bedrijven.

Wat krijg ik?

Allereerst analyseren we je merk en je ambitieuze doelen. We vertrekken altijd vanuit deze essentie. Dan ontwikkelen we een heldere brandingstrategie waar je op door kunt bouwen. We begeleiden je met de implementatie hiervan en helpen je bouwen aan een ijzersterk merk dat niet alleen visueel klopt, maar ook op de lange termijn strategische waarden heeft. We geven feedback op je communicatie en begeleiden je bij creatieve en strategische keuzes die je te maken hebt. Zodat jij je focus kunt behouden op je bedrijf, personeel en klanten.

Dit komt onder andere aan bod:

- 3 uitgebreide branding sessies (start, midden en eind)
- Elke 3 weken een call
- Merkpositionering
- Doordachte strategie 
- Creatieve begeleiding & art direction
- Feedback op al je communicatie


6 termijnen van 650 euro 

Laten we er samen voor zorgen dat jouw bedrijf de volgende stap zet. Van concept tot uitvoering. Van idee naar resultaat.

Waar wacht je nog op?  

Wil je graag eerst kennismaken?
Gezellig!

volg ons op social media

We sturen je graag meer info op.

Laat hieronder jouw gegevens achter en ontvang direct meer informatie over dit  programma. Stel gerust alvast je vragen wanneer je deze hebt.