Dé plek waar je energie kan tappen.

In ons dagelijkse leven zoeken we allemaal wel eens naar een oplaadpunt. De één haalt energie uit een gezellige middag met vrienden. De ander zit liever op de bank met een goed boek. Toch maken we vaak te weinig tijd vrij om op te laden op de juiste momenten. We geven makkelijk toe aan energievreters en gaan door zonder te stoppen. Het energiecafé is de plek waar Marie-Claire je leert hoe je elke dag weer nieuwe energie kan tappen op de manier die bij jou past. Met je beide voeten op de grond aan de slag met praktische tools voor balans in het dagelijks leven. Keuzes maak je bewuster en passen daarom beter bij wat je op dat moment nodig hebt. Door mindfulness in je leven te bouwen raakt je tank minder snel leeg. Zo kun jij meer genieten van de kleine dingen in het leven.

Leer zelf je dagelijkse dosis energie tappen.

Het Energiecafé helpt op een luchtige en vriendelijke wijze om meer bewust te zijn. En te genieten van de kleine dingen in het leven.

Kom je langs in het Energiecafé dan geeft Marie Claire je de handvatten om meer mindful in het leven te staan.

Leer je automatische reacties herkennen en kom dichter bij jezelf door met een milde blik naar situaties te kijken. Zodat je vriendelijker om kan gaan met wat er nu is. Je verlaat het café met de tools om zelf aan de slag te gaan op de momenten dat je het nodig hebt.

LEEF

MET AANDACHT

kleurenpalet

beeldmerk