€2.500

Met deze handige checklist leg je de basis om zelf aan je sterke,  unieke merk te bouwen. Een merk waarmee je jezelf onderscheidt en laat zien welke toegevoegde waarde jij levert. Met de juiste branding, zul je sneller je ideale klant bereiken. En omdat je straks precies weet welke weg je moet bewandelen, zul je ook harder gaan groeien.

Ben jij er klaar voor om op te vallen?
Vul je gegevens in en ontvang de checklist direct in je mailbox!

Scoor 'm hier >

branding checklist.

€2.500

In deze telefonische sessie van maximaal 30 minuten gaan we het hebben over de elementen die jij nodig hebt om je merk aan te scherpen. We gaan kijken waar voor jou de kansen liggen en wat je kan doen om deze optimaal te benutten.

Ben jij er klaar voor om op te vallen? 
Wacht niet langer en maak nu een afspraak.

Plan jouw gratis call >

Boost your brand.

Denise Kohler, Babiloe Kids

“Er is nooit een tweede kans voor een eerste indruk. Daarom zijn wij heel blij dat we het Brand Book van onze startende onderneming Babiloe Kids, door Roestig Blond hebben laten maken. Denise heeft ervoor gezorgd dat ons bedrijf een uitstraling kreeg die in alles Babiloe Kids uitstraalt! Een goede eerste indruk voor Babiloe Kids & nu kunnen wij doen wat we het liefste doen: de webshop runnen. Jullie hebben ons ontzettend geholpen met de goede start.”

Marjo van Steenselen, Bomenbanen

“Werken met Roestig Blond geeft energie, is leerzaam en verfrissend. Eric en Denise weten waar ze het over hebben. Zij gaan verder dan een logo, beeldmerk en een huisstijl. Bij Roestig Blond is een creatief concept een gevoel wat tot in detail wordt uitgewerkt én waar wij als opdrachtgevers nog lang op kunnen voortborduren. Eric en Denise vullen elkaar goed aan en toevallig zijn ze ook nog eens een fantastisch stel.”

Dick de Zwart, Dick voor elkaar

“Roestig Blond heeft mij enorm geholpen om mijn merk als eenpitter een stevige vorm te geven. Voorzien van een sluitend en goed verhaal, compleet met logo’s, beeldtaal en kleuren kan ik met veel vertrouwen de markt op. Een absolute aanrader voor iedereen die zingeving en richting wil geven aan zijn merk.”

Wat supertof dat je aan de slag gaat met je branding! Heb je vragen of hulp nodig, geef dan gerust een belletje. Vinden we alleen maar leuk!

Succes!  - Denise & Eric

hier is je checklist!

branding checKlist.pdf  

In deze telefonische sessie gaan we het hebben over de elementen die jij nodig hebt om je bedrijf te positioneren. We gaan kijken waar voor jou de kansen liggen, wat je kan doen om deze te benutten en hoe wij jou kunnen helpen.

Ben jij er klaar voor om op te vallen? 
Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op. 

Hé ho, let's go!  >  

Tijd voor een kennismaking!

We hebben je gegevens ontvangen en nemen zo snel mogelijk contact met je op om jouw gratis sessie in te plannen!

Tot snel!  - Denise & Eric

LEKKER BEZIG!