We sturen je alle informatie op over onze werkwijze, betaalmogelijkheden en de vervolgstappen.

KICKSTART BRANDPACK & PRINT DESIGN

KICKSTART BRANDPACK

KICKSTART BRANDPACK & PRINT DESIGN

KICKSTART BRANDPACK

KICKSTART BRANDPACK

BRANDBOOST PACK & ONLINE CAMPAGNE

BRANDBOOST PACK & SOCIAL MEDIA

KICKSTART PACK, WEBSITE & SOCIAL MEDIA

KICKSTART PACK, WEBSITE & SOCIAL MEDIA

BRANDBOOST PACK & SOCIAL MEDIA

KICKSTART PACK

KICKSTART PACK & BRANDBOOST PACK

De passie waarmee onze klanten over hun merk praten, daar worden wij blij van. De trots die volgt als zij dit terugzien in hun brandboek is waar wij het voor doen.
 
We geven je graag een kijkje in de merkverhalen van onze klanten.

Portfolio

Denise Kohler, Babiloe Kids

“Er is nooit een tweede kans voor een eerste indruk. Daarom zijn wij heel blij dat we het Brand Book van onze startende onderneming Babiloe Kids, door Roestig Blond hebben laten maken. Denise heeft ervoor gezorgd dat ons bedrijf een uitstraling kreeg die in alles Babiloe Kids uitstraalt! Een goede eerste indruk voor Babiloe Kids & nu kunnen wij doen wat we het liefste doen: de webshop runnen. Jullie hebben ons ontzettend geholpen met de goede start.”

Marjo van Steenselen, Bomenbanen

“Werken met Roestig Blond geeft energie, is leerzaam en verfrissend. Eric en Denise weten waar ze het over hebben. Zij gaan verder dan een logo, beeldmerk en een huisstijl. Bij Roestig Blond is een creatief concept een gevoel wat tot in detail wordt uitgewerkt én waar wij als opdrachtgevers nog lang op kunnen voortborduren. Eric en Denise vullen elkaar goed aan en toevallig zijn ze ook nog eens een fantastisch stel.”

Dick de Zwart, Dick voor elkaar

“Roestig Blond heeft mij enorm geholpen om mijn merk als eenpitter een stevige vorm te geven. Voorzien van een sluitend en goed verhaal, compleet met logo’s, beeldtaal en kleuren kan ik met veel vertrouwen de markt op. Een absolute aanrader voor iedereen die zingeving en richting wil geven aan zijn merk.”