RB.

STORYTELLING IS DE BASIS IN ALLES WAT WE DOEN

Het is mooi om te zien dat merken en bedrijven ontstaan vanuit passie of duidelijke missie. Vakmanschap, talent, focus, doorzettingsvermogen en puur geloof in eigen product liggen vaak aan de basis van elk bedrijf. Helaas zien we het veel gebeuren dat deze sprankeling niet naar voren komt in de communicatie. Dat vinden wij zonde. Juist deze verhalen vormen de basis voor een sterk merk. En daarom helpen wij jou graag om jouw mooie verhaal als merk of ondernemer nog beter te vertellen. Van Start-up tot Going concern: met de onderstaande drie pijlers kunnen wij jouw merkverhaal in de juiste fase aanscherpen en (opnieuw) laten sprankelen!

JE VERHAAL ALS BASIS

BRAND STORY

Een krachtig verhaal vertellen is een kunst. En om hier in te slagen moet het in de basis al helemaal kloppen.

LAAT JE VERHAAL LANDEN

MERK STRATEGIE

Door je verhaal op een strategische manier in te zetten laat je je verhaal landen op het juiste moment, bij het juiste publiek.

LAAT JE VERHAAL LEVEN

CONCEPT CREATIE

Breng je verhaal tot leven en vertaal deze naar sterke creatieve concepten waarmee resultaat kan worden behaald.

ONZE SMAAKVOLLE CREATIEVE PAKKETTEN

ROESTIG BLOND MENUKAART

 

BEKIJK ONZE DIENSTEN >

OVER ONS
Denise en Eric worden niet alleen blij van elkaar en van hun zoontje Lucca. Hun hart gaat ook sneller kloppen van inspirerende verhalen en sterke campagnes. Dat is niet alleen een passie, dat is ook hun werk.
Vanuit Roestig Blond bundelen zij hun krachten en helpen zij de verhalen van ondernemers en merken op de juiste manier te vertellen en in te zetten als krachtig communicatiemiddel.

ERIC BEUGELSDIJK
De marketing ervaring die hij de afgelopen 12 jaar heeft opgedaan en zijn passie voor ondernemen maken hem een eerlijke en kritische sparringspartner voor jou en jouw bedrijf. Met behulp van trainingen en het bieden van de juiste tools zal hij jou helpen het verhaal van jouw merk of onderneming naar the next level te krijgen.
eric@roestigblond.nl
eric@roestigblond.nl

DENISE BEUGELSDIJK
Creatieve verhalen die mensen raken en campagnes die scoren maken haar gelukkig. Als ervaren concept designer zet zij informatie om in aansprekende content. Deze verhalen brengt zij tot leven met de invulling van een sterk concept in de vorm van een krachtig stijlboek, passende strategie of toffe campagne.
denise@roestigblond.nl
denise@roestigblond.nl

Wat is jouw verhaal?

Nu je ons verhaal hebt gelezen, zijn wij natuurlijk razend benieuwd naar jouw verhaal! Neem gerust eens contact met ons op.

Onder het genot van een kop koffie, lekker biertje of drankje naar keuze bespreken wij graag de mogelijkheden met je.

Adres
Laan van Meerdervoort 1571 2555 BR Den Haag
Telefoon