Alles draait
om

Eten doen we op een sfeervolle plek. Shoppen in een comfortabele winkel. Een product krijgt karakter door een goed verhaal en mooie look & feel. 

Genieten zit in onze genen en wij genieten nog het meest als ons werk bijdraagt aan de levensvreugde van anderen. Uiteindelijk draait alles om beleving. 

Door onze achtergrond in marketing en design was de keuze vijf jaar geleden snel gemaakt om een eigen branding studio te starten. Eentje met een wel heel bijzonder visitekaartje... 

"Binnen no time lag er een plan om een biermerk te lanceren."

De naam Roestig Blond heeft weinig uitleg nodig. Eric is Roestig, Denise is Blond. Maar om jezelf Roestig Blond te voelen heb je helemaal geen specifieke haarkleur nodig.

Bij een opvallende haarkleur hoort een opvallend visitekaartje. Om anderen te laten ervaren wat de kracht van branding is, hebben we een aantal jaar geleden ons eigen merk opgezet. Practise what you preach!

Binnen no time lag er een plan om een biermerk te lanceren. De jongensdroom van Eric kwam uit en Denise kon al haar creativiteit kwijt in het ontwerp. We startten op eigen kracht een crowdfunding op en ontwikkelden een website. Hier werden de eerste "RB-vrienden" gemaakt. We hielden hen op de hoogte en organiseerden een exclusieve lancering speciaal voor deze investeerders.

"Met ons biermerk laten we anderen zien en ervaren wat we in huis hebben.

Eén keer brouwen was het plan, nu 5 jaar later verkopen we ons bier nog steeds."

Op de dag van de lancering ontstonden de eerste fans en verkochten we naast ons bier ook onze merchandise. Dit hadden we nooit zo snel verwacht! Ook de media wist ons te vinden en onze interview skills werden op de proef gesteld.

Inmiddels is ons netwerk rijk aan creatief talent die nu met passie voor Roestig Blond werken. Ook krijgen we regelmatig de leukste reacties van mensen die ons bier op één van de onze verkooppunten hebben ontdekt. 

Dit zijn mensen die stuk voor stuk onderdeel zijn geworden van Roestig Blond. Dat vinden wij niet alleen supertof, maar ook heel waardevol. Deze mensen houden wij graag betrokken bij alles wat we doen. Zij zijn het merk. En dat houden we graag zo.

Benieuwd naar Roestig Blond bier? 

volg ons op social media