bekijk ons portfolio

Proost! Wij zijn Eric & Denise. 

Mooie merken maken waar ondernemers en hun klanten blij van worden. Dáár doen we het voor!

De naam Roestig Blond heeft weinig uitleg nodig. Eric is Roestig, Denise is Blond. Maar om jezelf Roestig Blond te voelen heb je helemaal geen specifieke haarkleur nodig. Om anderen te laten zien én ervaren wat de kracht van branding is, hebben we een aantal jaar geleden ons eigen merk opgezet. Practise what you preach!

Binnen no time lag er een plan om een biermerk te lanceren. De jongensdroom van Eric kwam uit en Denise kon al haar creativiteit kwijt in het ontwerp. We startten op eigen kracht een crowdfunding op en zette de website live. Hier werden de eerste RB-vrienden gemaakt. We hielden hen op de hoogte en organiseerden een exclusieve lancering speciaal voor deze "vrienden".

Op de dag van de lancering ontstonden de eerste fans en verkochten we naast ons bier ook onze merchandise en kregen we aandacht van de media. Inmiddels is ons netwerk rijk aan creatief talent die nu met passie voor Roestig Blond werken en krijgen we regelmatig toffe reacties van mensen die ons bier op één van de leuke plekken in Den Haag hebben ontdekt. 

Dit zijn voor ons hele belangrijke mensen die stuk voor stuk onderdeel zijn van Roestig Blond. Dat vinden wij niet alleen supertof, maar ook heel waardevol. Deze mensen houden wij graag betrokken bij alles wat we doen. Zij zijn het merk. En dat houden we graag zo.

Psst.. heb jij ons biertje al geproefd?

shop ons bier

ROESTIG & BLOND.

MERKMAKER 


ERIC WORDT BLIJ VAN: 

       ondernemersverhalen

       sporten

       speciaal bier

       dubbele espresso

Dit is Eric beugelsdijk.

eric@roestigblond.nl

06 25 27 98 61

CONCEPT DESIGNER 


DENISE WORDT BLIJ VAN: 

       stijlvolle merken

       Instagram

      speciaal bier

      cappuccino


Dit is DENISE beugelsdijk.

denise@roestigblond.nl

06 81 59 16 60

We werken samen met een mooi team van creatieve mensen waar we trots op zijn!

En stellen hen graag aan je voor... 

contact

Heb je vragen of weet je niet zo goed welk pakket voor jou geschikt is?

Stuur een berichtje via
Whatsapp naar 06 25 27 98 61
of naar info@roestigblond.nl

Wil je graag met ons sparren over de mogelijkheden voor jouw business? Plan dan een vrijblijvende creative call met ons in en maak direct een afspraak op het moment dat het jou uit komt. 

Plan een bel-afspraak in