Mooie visuele merken maken waar ondernemers en hun klanten blij van worden. Dáár doen we het voor! 

De naam Roestig Blond heeft weinig uitleg nodig. Eric is Roestig, Denise is Blond. Maar om jezelf Roestig Blond te voelen heb je helemaal geen specifieke haarkleur nodig. Om anderen te laten zien én ervaren wat de kracht van branding is, hebben we een aantal jaar geleden ons eigen merk opgezet. Practise what you preach!

Binnen no time lag er een plan om een biermerk te lanceren. De jongensdroom van Eric kwam uit en Denise kon al haar creativiteit kwijt in het ontwerp. We startten op eigen kracht een crowdfunding op en zette de website live. Hier werden de eerste RB-vrienden gemaakt. We hielden hen op de hoogte en organiseerden een exclusieve lancering speciaal voor deze "vrienden".

Op de dag van de lancering ontstonden de eerste fans en verkochten we naast ons bier ook onze merchandise en kregen we aandacht van de media. Inmiddels is ons netwerk rijk aan creatief talent die nu met passie voor Roestig Blond werken en krijgen we regelmatig toffe reacties van mensen die ons bier op één van de leuke plekken in Den Haag hebben ontdekt. 

Dit zijn voor ons hele belangrijke mensen die stuk voor stuk onderdeel zijn van Roestig Blond. Dat vinden wij niet alleen supertof, maar ook heel waardevol. Deze mensen houden wij graag betrokken bij alles wat we doen. Zij zijn het merk. En dat houden we graag zo.

Ons hart gaat sneller kloppen van ambitieuze ondernemers. Heb jij toffe plannen? Vertel je verhaal!

Met oog voor stijl en detail bouwt Denise aan krachtige merkverhalen en concepten voor onze klanten. Op haar ideale vrije dag ontbijt zij met een verse croissant en een cappuccino. Daarnaast is zij te vinden in de duinen of op het strand met een vriendin of haar gezin.

Als creatieve praatjesmaker is Eric de ultieme sparringpartner. Voor toffe ideeën, sterke taglines en andere brandingvraagstukken ben je bij hem aan het juiste adres. Op zijn ideale vrije dag springt hij op zijn racefiets of gaat hij op avontuur met zijn twee zoons. De dag sluit hij af met een biertje aan de kust.

Marit haar hart gaat sneller kloppen van creatief drukwerk, mooie verpakkingen en vlijmscherpe beelden. Heb jij een sterk ontwerp voor je merk nodig? Dan moet je bij Marit zijn. Op haar vrije dag richt Marit haar huis opnieuw in, vind je haar in het theater of staat zij in haar ouderlijks huis met de poten in klei tussen de pasgeboren lammetjes. Veelzijdiger kan haast niet!