We sturen je alle informatie op over onze werkwijze, betaalmogelijkheden en de vervolgstappen.

De naam Roestig Blond heeft weinig uitleg nodig. Eric is Roestig, Denise is Blond. Maar om jezelf Roestig Blond te voelen heb je helemaal geen specifieke haarkleur nodig. Om te laten zien wat de kracht van branding is, zijn we begonnen bij ons eigen merk.
Practise what you preach!


Binnen no time lag er een plan om een biermerk op te zetten. De jongensdroom van Eric kwam uit.  We startten op eigen kracht een crowdfunding-campagne en zette de website live. Hier werden de eerste RB-vrienden gemaakt. We hielden hen op de hoogte en organiseerden een exclusieve lancering speciaal voor deze "vrienden". Op de dag van de lancering ontstonden de eerste fans en verkochten we naast ons bier ook onze merchandise. en kregen we aandacht van de media. Inmiddels is ons netwerk rijk aan  creatief talent die nu met passie voor Roestig Blond werken en krijgen we regelmatig toffe reacties van mensen die ons bier op één van de leuke plekken in Den Haag hebben ontdekt. 

Dit zijn voor ons hele belangrijke mensen die, stuk voor stuk, onderdeel zijn van Roestig Blond. Dat vinden wij niet alleen supertof, maar ook heel waardevol. Deze mensen houden wij graag betrokken bij alles wat we doen. Zij zijn het merk. En dat houden we graag zo.

ROESTIG & BLOND.

We sturen je alle informatie op over onze werkwijze, betaalmogelijkheden en de vervolgstappen.

Eric Beugelsdijk

MERKMAKER

CONCEPT DESIGNER

WORDT BLIJ VAN:

STIJLVOLLE MERKEN
INSTAGRAM
SPECIAALBIER
EEN CAPPUCCINO

Denise Beugelsdijk

ONDERNEMERSVERHALEN
SPORTEN
SPECIAALBIER
EEN DUBBELE ESPRESSO

WORDT BLIJ VAN:

ERIC@ROESTIGBLOND.NL

DENISE@ROESTIGBLOND.NL

Geinteresseerd in een frisse huisstijl en een sterke branding voor je bedrijf? 

PLAN JE GRATIS CALL >  

is je onderneming toe aan een (her)positionering?

PLAN JE GRATIS CALL >  

of wil je met branding aan de slag maar weet je niet waar te beginnen?

PLAN JE GRATIS CALL >