RB.

GRATIS DOWNLOAD.

Zou je graag willen weten wat het succes achter ons merk is? Het antwoord is Branding! Branding is simpel gezegd, precies weten wat jouw merkverhaal is, dát vertellen en laten ervaren in alles wat je doet.

Om ondernemers te helpen hun merkverhaal en merkbeleving scherpt te krijgen én te houden, hebben we een Brand Pack ontwikkeld. Hiermee heb je binnen maximaal 4 weken een strak Brand Book en de nodige middelen om aan de slag te gaan met jouw kick ass brand!

En oh ja, we maken het vooral niet te ingewikkeld, daar houden we niet van.

Boek ons voor het maken van jouw brandpack.

Ga direct aan de slag!

Wat krijg je hiervoor:

– Jouw unieke merkverhaal in woorden en beelden
– Een blitsend logo met volledige huisstijl
– Vastgelegd in een Brandbook
– Twee frisse biertjes om mee te proosten!

BRAND PACK €750,-

Ja, ik wil een brandpack!

ZIJ GINGEN JE VOOR:

“Er is nooit een tweede kans voor een eerste indruk. Daarom zijn wij heel blij dat we het Brand Book van onze startende onderneming Babiloe Kids, door Roestig Blond hebben laten maken. Denise heeft ervoor gezorgd dat ons bedrijf een uitstraling kreeg die in alles Babiloe Kids uitstraalt! Een goede eerste indruk voor Babiloe Kids & nu kunnen wij doen wat we het liefste doen: de webshop runnen. Jullie hebben ons ontzettend geholpen met de goede start.”

– Denise Kohler, Babiloe Kids

“Werken met Roestig Blond geeft energie, is leerzaam en verfrissend. Eric en Denise weten waar ze het over hebben. Zij gaan verder dan een logo, beeldmerk en een huisstijl. Bij Roestig Blond is een creatief concept een gevoel wat tot in detail wordt uitgewerkt én waar wij als opdrachtgevers nog lang op kunnen voortborduren. Eric en Denise vullen elkaar goed aan en toevallig zijn ze ook nog eens een fantastisch stel.”

– Marjo van Steenselen, Bomenbanen

“Roestig Blond heeft mij enorm geholpen om mijn merk als eenpitter een stevige vorm te geven. Voorzien van een sluitend en goed verhaal, compleet met logo’s, beeldtaal en kleurenvoorkeuren kan ik met veel vertrouwen de markt op. Een absolute aanrader voor iedereen die zingeving en richting wil geven aan zijn merk.”

– Dick de Zwart, Dick voor elkaar

“Wat een verrassing toen ik de eerste opzet van het Brand Book binnen kreeg! Daar werd ik even stil van. Toch ook best lastig om mijn eigen merk, helemaal zelf opgebouwd, in een ander jasje te zien. Even slikken. Maar het was zo spot on qua kleuren, typografie en stijl dat ik al snel alleen maar blij was. Een half jaar later ben ik nog steeds super blij met mijn nieuwe look & feel en krijg ik nog regelmatig complimenten. ”

– Maaike Kerkstra, Gingerchickies

“Roestig Blond hebben wij ingeschakeld om ons merk verder te ontwikkelen. Eric en Denise hebben goed naar ons geluisterd en doorgevraagd waar nodig. Resultaat: een helder Brand Book met daarbij behorende digitale bestanden. Een ideaal naslagwerk om te gebruiken bij het ontwikkelen van onze website.”

– Bjoke Knoop-Bergsma , Erfrecht Meesters

Boek ons voor het maken van jouw brandpack.

Ga direct aan de slag!

Wat krijg je hiervoor:

– Jouw unieke merkverhaal in woorden en beelden
– Een blitsend logo met volledige huisstijl
– Vastgelegd in een Brandbook
– Twee frisse biertjes om mee te proosten!

BRAND PACK €750,-

Ja, ik wil een brandpack!