RB.

Koffie & Bier

Op een zonnige dag in het najaar kwam Eric tot de ontdekking. Voor blond bier koestert hij een heimelijke liefde. Hij wist dat deze liefde ooit tot uiting zal komen in het uitbrengen van zijn eigen blond bier. Een biertje met een amberachtige kleur en de bitterzoete smaak van blond was het idee. En dat maakt Roestig Blond.

Een paar jaar later kwam Denise op zijn idee terug. Dit zorgde er voor dat het biertje de start werd van de grotere droom die Eric en Denise samen hebben; namelijk andere ondernemers helpen met het opzetten en ontwikkelen van een krachtig merk. Hun eigen label is inmiddels uitgebreid met twee karakteristieke koffie blends en als het aan Eric en Denise ligt, blijft het daar niet bij.

Over
Eric & Denise.

Denise en Eric worden niet alleen blij van elkaar en van hun zoontje Lucca. Hun hart gaat ook sneller kloppen van inspirerende ondernemers en sterke merken. Met Roestig Blond bundelen zij hun creatieve krachten en ontwikkelen zij merkconcepten waar mensen van gaan houden. Met hun eigen koffie- en biermerk geven zij de ultieme beleving aan hun diensten als Brand Studio.

De naam Roestig Blond heeft weinig uitleg nodig. Eric is Roestig, Denise is Blond. Maar om jezelf Roestig Blond te voelen heb je geen specifieke haarkleur nodig. Bij de start van de crowdfunding voor ons bier hebben wij de eerste RB-vrienden gemaakt. Daarna ontstonden de eerste fans en kwamen we in contact met creatieven die nu met passie en talent voor Roestig Blond werken.

Dit zijn voor ons hele belangrijke mensen die onderdeel zijn van Roestig Blond. Dat vinden wij niet alleen supertof, maar ook heel waardevol. Deze mensen houden wij graag betrokken bij alles wat we doen. Zij zijn het merk. En dat houden we graag zo.

Onze verkooppunten
Bekijk
onze producten en verkooppunten
RB. Brand Studio
Bekijk
wat wij voor jou kunnen doen


Wij maken merkconcepten die je wilt proeven, voelen en ervaren.

Neem contact op
Blijf altijd op de hoogte via social media
Ontdek ons geheime recept