Jij bent op zoek naar ondersteuning om je merk aantrekkelijk én actief in de markt te zetten, zodat jij nóg meer kan doen wat je het allerliefste doet. Jij wilt op de juiste manier opvallen bij je (potentiële) klanten en een sterke merkstrategie ontwikkelen waar je de komende jaren mee vooruit kan. 


Wij helpen creatieve ondernemers bij het opzetten én groeien van hun merk vanuit verschillende pakketten. Het is voor ons belangrijk dat we jou ondersteunen met de dingen die jij ook daadwerkelijk nodig hebt én waar je alles uit haalt wat je hoopt! Dus heb je toch nog vragen of twijfel je ergens over? Plan een gratis belafspraak in.

pakketten & tarieven

plan een belafspraak

In deze sessie duiken we in de ingrediënten van je merk. Aan de hand van een vooraf ingevulde vragenlijst gaan we de strategie bepalen en je merk tot leven brengen.

Geschikt voor max. 3 personen.
Duurt gemiddeld 2 uur.

workshops

brandstrategie sessie         450 euro

Leer in deze workshop wat jij kan doen om top-of-mind te zijn bij je ideale klant met krachtige branding. Ga daarna met de juiste kennis en acties aan de slag!

Geschikt voor max. 15 personen.
Duurt gemiddeld 4 uur.

Branding workshop          1500 euro

In deze workshop onderzoeken we jouw ideale klant(en) en rollen we een customer journey uit. Je krijgt van ons tips & templates hoe je deze klant met jou gaat verbinden.

Geschikt voor max. 5 personen.
Duurt gemiddeld 2 uur.

klant & klantroute              450 euro

Met deze 1 op 1 sessie helpen wij je op weg om van je passie ook daadwerkelijk je droombaan te maken. Aan de hand van persoonlijk advies en opdrachten, kun jij straks met een helder plan je bedrijf starten.

Geschikt voor max. 1 persoon
Duurt gemiddeld 2 uur.

van passie > droombaan     250 euro

Leer in deze workshop alles over de kracht van branding en beleef ons eigen biermerk met al je zintuigen!

Geschikt voor min. 10 personen.
Duurt gemiddeld 5 uur.

Branding+bier proeverij 2100 euro

Aan de hand van onze kickstartplanner gaan we samen aan de slag om jouw merk de wereld in te brengen. Daarnaast geven we je tips & tricks om te lanceren als een pro!

Geschikt voor max. 1 personen
Duurt gemiddeld 2 x 1 uur. (2 sessies bij ons op kantoor)

kickstarten doe je zo          250 euro

DOWNLOAD HET GRATIS WERKBOEK - BRANDING & STRATEGIE.

Met dit handige werkboek leg je de basis om zelf je sterke, unieke bedrijf te starten. Een bedrijf waarmee je jezelf onderscheidt en laat zien welke toegevoegde waarde jij levert. Met de juiste branding en strategie zul je sneller je ideale klant bereiken. En omdat je straks precies weet welke weg je moet bewandelen, zul je succesvoller starten en harder gaan groeien!

Ben jij er klaar voor?
Ontvang het gratis werkboek direct in je mailbox!

download nu gratis