Van losse ingrediƫnten

...Waarom komen mensen speciaal naar jou toe?

Vertel eens...

...Hoe wil jij dat jouw gasten over je praten als ze de deur uitlopen?

...Hoe zorg jij ervoor dat mensen bij je terug willen komen?

...Wat maakt jou anders dan al die anderen?

...Wat is jouw kers op de taart?

Tijdens deze sessie nemen we de huidige situatie onder de loep, kijken we naar nieuwe inzichten, praten we over de toekomst en maken we strategische keuzes. We gaan het met elkaar hebben over waar voor jou de kansen liggen om de beleving van je klanten nog beter te maken en je zaak next level te tillen.

Kernwoorden sessie: Praktisch, realistisch, inspirerend en motiverend.Sprint Sessie

Investering  455 euro

genoemde prijzen zijn exclusief btw

Investering   1.455 euro

1 - 3 PERSONEN
SESSIE VAN 1 UUR


4 - 10  PERSONEN
SESSIE VAN 3 UUR


Ontdek in deze workshop waar jullie als team gezamenlijk voor staan. We gaan het met elkaar hebben over uitstraling, beleving, uitblinken, communicatie en toekomstdromen. En we zitten natuurlijk niet stil, want we werken letterlijk en figuurlijk met elkaar aan een fijne plek om te zijn. Voor zowel je gasten als het team. 

Kernwoorden workshop: Verbindend, inspirerend, creatief, motiverend, doelgericht.Masterclass

Strategische sessies
voor jezelf of je team

Is de investering op dit moment voor jou te hoog om samen met ons aan de slag te gaan. Dat begrijpen we goed.

Toch willen we graag onze ervaring met je delen en de vragen die we tijdens onze Branding Sessies aan onze klanten stellen, beschikbaar maken. Uit ervaring weten we dat het beantwoorden van deze vragen jou niet alleen helpt bij het ontwikkelen van een merkstrategie, maar dat dit jou ook direct motiveert om door te pakken.Do it yourself Branding Sessie

Investering  47 euro

genoemde prijzen zijn exclusief btw

DIGITALE SESSIE 


Ga zelf aan de slag!

1. VOORGERECHT

2. HOOFDGERECHT

3. DESERT

Een week voor de sessie of workshop sturen wij de deelnemers een digitale vragenlijst op. Deze dien je 24 uur voor afspraak te beantwoorden.

Tijdens de sessie bespreken we elkaars verwachtingen en gaan we dieper in op de antwoorden uit de vragenlijst. Daarnaast behandelen we wat praktische opdrachten ter inspiratie.

Tot slot is er ruimte om ideeen uit te werken en  te bespreken die zijn ontstaan tijdens de sessie of workshop. Ook bespreken we het eventuele vervolg.  

In zowel de sprint sessie als de workshop staan inspirerende inzichten en creativiteit centraal. Alles draait immers om beleving. Dat vertaal je niet naar een dik strategisch document, maar naar praktische en doelgerichte acties. Zaken waar je direct mee aan de slag wilt gaan. We stellen soms pittige vragen en halen je af en toe uit je comfortzone maar altijd met als hoogste doel om je heldere inzichten te geven en geinspireerd en gemotiveerd tot actie te laten komen.  

Wat kun je verwachten

Wil je graag eerst kennismaken?
Gezellig!

volg ons op social media

Download de brochure.

Laat hieronder jouw gegevens achter en ontvang direct meer informatie over onze sessies. Stel gerust alvast je vragen wanneer je deze hebt.